īCik ilgi gatavojas tadžina?
Tadžinas gatavošanas laiks ir atkarīgs no vairākiem faktoriem:
1. Lielums.
Lai tadžina sāktu gatavoties, tai zem konusa jāsavāc pietiekami karsta temperatūra. Jo tadžinas tilpums lielāks, jo ilgāks šis process.
2. Sildvirsma.
Tadžina vislabāk uzkarst uz dzīvās liesmas, - gāzes, griliem vai vecajām riņķu plītīm. Jo sildvirsma lielāka, jo ātrāk un vienmērīgāk sakarsīs tadžina. Elektriskām plītīm šis process ir lēnāks, jo tās nedrīkst strauji karsēt. Uz elektriskām plītim tadžinas gatavojas ilgāk.
3. Kas iekšā?
Ja gatavojata jēra gaļu, = procesu var izvilkt pat uz 4ām stundā. Vistas stilbiņi būš gatavi ātrāk.
Rezumē: tadžina nav ātri gatavojamais trauks.
Lābak rēķinieties ar ilgāku laiku - vismaz 1,5h. Ja ēdiens bus gatavs ātrāk, - tadžina lielisku saglābā siltumu.